Pussy Deluxe szoknya
Pussy Deluxe szoknya
Pussy Deluxe szoknya
Pussy Deluxe szoknya
Pussy Deluxe szoknya
Pussy Deluxe szoknya
Pussy Deluxe szoknya
Pussy Deluxe szoknya

Pussy Deluxe szoknya


Cikkszám: SZ/10

A nyár nem telhet el könnyed, mutatós szoknyák nélkül, kihangsúlyozva ezzel a nőiességet és a szemet vonzó megjelenést. A kiváló állapotú, Pussy Deluxe szoknya külön érdekessége, hogy a megszabott csípőrész és a részekből álló szoknyarész széleit pink színű paszpól díszíti, ami a pink színű csillagokkal és a kedves apró fekete mintákkal együtt mutatós, vidám megjelenést ad az aljnak. A szoknya bal oldalán szépen kidolgozott márka embléma hívja fhel magára a figyelmet. Az alj a színeivel harmonizáló egyszínű felsőkkel mutat igazán, aminek divatos hatását a stílusához illő kiegészítőkkel tovább fokozhatjuk.

Itt jegyzem meg, hogy érdemes minél több színben egyszínű felsőket beszerezni, így a mintás aljak és nadrágok felsőkkel történő párosítása a legkevésbé sem okoz problémát majd. Ezeket a felsőket legkönnyebben a turkálókban lehet kiváló anyagminőségben és jóval olcsóban beszerezni.

A kiegészítők terén nem kell feltétlen mindig drága kiegészítőkre gondolni. Egy ötletes, saját magunk által kreált, kiegészítő is megteszi a kellő hatást. Gondolok itt a karóra hátlapján áthúzott pici kendőre, amit aztán a csuklón meg lehet kötni többféleképpen: lógva, csuklóra tekerve vagy akár masnira kötve. Egyedi, dizájnos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Minél több színben szerzünk be kis kendőcskéket, annál több variációs lehetőségünk lesz, gondosan ügyelve mindig arra, hogy a kendőcske színe összhangban legyen az öltözetünkkel. Mivel mintás aljról van szó én az egyszínű pink kendőcskét választottam. Színessé, érdekessé és látványossá teszi az összképet.

Lapos cipővel a kényelmet, míg magassarkúval a csinos, nőies megjelenést képviselhetjük vele. Könnyed anyaga kellemes viseletet nyújt a meleg nyári napokon.

Hűvösebb időben kardigánnal és kiskabáttal is remekül mutat.

Tulajdonságok, méretek:
Méret:
M
Anyag:
97% pamut, 3% elasztán
Szín:
színes
Derékbőség:
80 cm
Csípőbőség:
93 cm
Hossza:
54,5 cm
1.560 Ft

Kiemelt ajánlatunk

Főoldal
Rólunk
Szállítás és fizetés
Kapcsolat

Termékcsoportok: