Rólunk


Pataki Marianna Rózsa vagyok, régóta dédelgetett álmom volt egy használt ruha webáruház megnyitása, mivel - mint a legtöbb nőt - engem is érdekel a divat, az öltözködés. Mindig ügyeltem rá, hogy ez a szenvedélyem a lehető legkevésbé terhelje meg a családi kiadásokat. Továbbá mindig vonzott az egyediség, a különleges utáni vágy. Mindezeket szem előtt tartva a turkálók hamar a kedvencemmé váltak.

A turizás egy életstílus és hamar bele lehet szeretni. Idővel, ha az ember türelmes és kellő gyakorlatot szerez benne, akkor hamar rátalál a hőn áhított darabokra. Tudom, hogy van aki soha nem vásárolna secon hand áruházban, de mi a turik szerelmesei tudjuk csak igazán, hogy mennyit veszítenek vele, hiszen az eredeti ár töredékéért juthatnának hozzá szupertrendi ruhákhoz, amik garantáltan nem fognak szembe jönni az utcán.

Webáruházunkban minőségi használt ruhákat találsz, amelyek között új, címkés termékekre is bukkanhatsz. Hogy mindez még egyszerűbb legyen számodra, próbababán mutatom be a ruhákat, sőt ki is egészítem azokat egy teljes szetté, így stílusötleteket is meríthetsz, hogy mivel tudod az általad kiszemelt darabot kombinálni.

Miért válassz minket?

Divatosan öltözködni nem pénz kérdése!

Az eredeti ár töredékéért alakíthatsz ki magadnak egy ütős, jó minőségű, szupertrendi cuccokból álló gardróbot. Viszonylag kis befektetéssel kipróbálhatsz más stílusirányzatokat is. Több ruhát tudsz venni kevesebb pénzért, így a kombinálhatóságnak és a kreativitásodnak csak a képzeleted szab határt.

Vásárolj otthonról, kényelmesen!

Ha tisztában vagy az alkatoddal, méreteiddel és stílusoddal, akkor az online second hand üzlet számodra a legkézenfekvőbb megoldás. Otthonról kényelmesen nézelődhetsz, szemügyre veheted aktuális gardróbod tartalmát miközben nyugodtan eldöntheted, hogy a kiszemelt ruhadarab mihez passzol igazán. Rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg!

Gazdagítsd a környezettudatos vásárlók táborát!

Gondoltad, hogy a ruhaipar az egyik legnagyobb környezetkárosító? A ruhaneműk gyártása komoly környezetszennyezéssel jár. A használt ruhákat nem kell újragyártani, így az ebből fakadó környezetterhelés mértéke is csökken. Ez az újrahasznosítási folyamat egyik legegyszerűbb és legcélravezetőbb formája, ami mindannyiuk közös érdeke.

Főoldal
Rólunk
Szállítás és fizetés
Kapcsolat

Termékcsoportok: