Női blézer
Női blézer
Női blézer
Női blézer
Női blézer
Női blézer
Női blézer
Női blézer

Női blézer


Cikkszám: M/08

A blézer univerzális ruhadarabnak számít, hiszen minden korosztálytól függetlenül szoknyával, blúzzal, nadrággal és ruhával is egyaránt remekül párosítható.

Sokoldalú kombinálhatósága miatt érdemes egy-két ilyen kabátkát a ruhatárunkba becsempészni, mert különböző kiegészítőkkel variálva a tavaszi, őszi időszakban gardróbunk egyik meghatározó, kedvenc ruhadarabjává válhat. Ezért szíves figyelmedbe ajánlom ezt a fekete alapon sárga, kék, rózsaszínű apró téglalapokra emlékeztető mintákkal telehintett, bélelt, klasszikus stílusú kihajtóval készült, elöl három gombbal záródó puha, meleget adó kabátkát.

Sportosan elegáns megjelenését hangsúlyosan kiemeli a blézer anyagába beleszőtt, napfényben csillogó lurex szál és a zsebek széleinek sötét színű paszpólozása. Hidegebb napokon a kabátka színeivel harmonizáló kendővel, sállal, sapkával még egyedibbé tehető a megjelenés.

A sportos stílust hangsúlyozva garbóval és farmerral társítottam a kabátkát, de egyszínű szövet nadrággal, inggel a tökéletes női eleganciát is megcélozhatjuk vele.

Bonyodalmaktól mentes egyszerű fazonja szépen kiemeli színes, puha melegségét, hogy borúsabb napokon is vidámságot vigyen a mindennapokba.

Hívhatjuk blézernek vagy kabátkának egy a lényeg örök kedvencnek számít a nők körében és nemcsak melegít, de öltöztet is.

(A sál, garbó, nadrág, kalap, sapka és táska kiegészítők, nem tartoznak a blézerhez. A farmer megvásárolható a webáruházban.)

Tulajdonságok, méretek:
Méret:
42
Anyag:
78% poliakril, 14% poliészter, 8% lurex
Szín:
színes
Vállszélesség:

40 cm

Mellbőség:

100 cm

Csípőbőség:

102 cm

Derékbőség:

93 cm

Hossza:

67 cm

Ujjhossz:

60 cm

1.560 Ft

Kiemelt ajánlatunk

Főoldal
Rólunk
Szállítás és fizetés
Kapcsolat

Termékcsoportok: