Termékcsoport: Női felsők » Rövid ujjú felsők »
Promod rövid ujjú felső
Promod rövid ujjú felső
Promod rövid ujjú felső
Promod rövid ujjú felső
Promod rövid ujjú felső
Promod rövid ujjú felső

Promod rövid ujjú felső


Cikkszám: F/23

A fényben, napsütésben csillogó hatású,új, könnyű, lenge anyagból készült, vékony anyaggal alábélelt, Promod rövid ujjú, fekete felső.

Elöl a gyönyörű mintázatú elasztikus csipkebetét, a nyaknál körbe gumírozott rész, szemet vonzó dekoltázst varázsol a felsőnek. Elöl a csipkebetét alatt 4 cm hosszan levarrt, majd szabadon hagyott hajtások és a hátrészen lévő behúzás adja a felső lendületes bőségét, amely alul hagymafazonú behúzássá szelídül. Apró, de fontos részlet a hátoldalon lévő, masnira köthető szaténszalag, mely kislányos bájt kölcsönöz a blúznak. Romantikus stílusú, mutatós részletek sora teszi ellenállhatatlanná ezt a kedves, lágy esésű Promod felsőt. Elsősorban szűk aljjal és a test vonalát szorosan követő nadrággal a legelegánsabb. Fekete színe nagy mértékben megkönnyíti a különböző színű aljak, nadrágok és kiegészítők társítását.

A megfelelő stílusú kiegészítőkkel társítva felvehető munkahelyre, szórakozó helyekre, eleganciát követelő programokra, csak rajtad áll, hogy milyen sokoldalúan használod ki ezt a romantikus stílusú blúzt.

(A szoknya, karkötő, nyaklánc és fejpánt kiegészítők, nem tartoznak a felsőhöz.)

Tulajdonságok, méretek:
Méret:
40
Anyag:
65% poliészter, 35% poliamid
Szín:
fekete
Mellbőség:
80 cm
Csípőbőség:
104 cm
Hossza:
60 cm
1.700 Ft

Kiemelt ajánlatunk

Főoldal
Rólunk
Szállítás és fizetés
Kapcsolat

Termékcsoportok: